PRIJAVNICA - V ČLANSTVO DRUŠTVA
MARATONCEV IN POHODNIKOV CELJE

Članarina za leto 2023 znaša 23 EUR; prosimo, če jo poravnate. Članarino lahko plačate po položnici, s klikom na TRANSAKCIJSKI RAČUN: SI56 0400 1004 7541 435 ; BIC KODA KBMASI2X s pripisom: Članarina za leto 2023, ali pa v informativni pisarni ZŠAM, Cesta v Celje 14, Ljubečna (avto poligon Ljubečna), vsak dan od 8. do 16. ure.
Prosimo vas, da na položnici čitljivo, s tiskanimi črkami izpišete: ime, priimek, rojstne podatke in naslov bivanja in telefonsko številko.
Vsi člani bodo imeli na Celjskem polmaratonu 8 € popusta in 10€ na Ultramaratonu Logarska dolina -Celje.


<< DRUŠTVO >>.


 
Osebni podatki
* Priimek:
* Ime:
* Spol:
* Letnica rojstva:
* Naslov:
* Mesto:
* Poštna številka:
* Država:  
  Kontaktni podatki :
* Elektronska pošta:
*

Telefon:

 

 Z oddajo prijavnice v skladu z 8. členom Zakona o varovanju osebnih podatkov Društvu maratoncev in pohodnikov Celje dovoljujem hrambo in obdelavo osebnih podatkov v evidenci članov društva, prijavlah udeležencev tekov za potrebe organizacije in izvedbe tekov ter primerjalne analize rezultatov.

Hkrati dovoljujem, da mi Društvo maratoncev in pohodnikov Celje do preklica z moje strani, ki ga lahko na elektronski naslov info@drustvo-maratoncev-celje.si pošljem kadarkoli, po elektronski pošti pošilja informacije o tekaških prireditvah, ki jih organizira Društvu maratoncev in pohodnikov Celje.


 
Podatki, označeni z ( * ) so obvezni.

 Lahko jo nakažete na
TRANSAKCIJSKI RAČUN:
SI56 0400 1004 7541 435 ; BIC KODA KBMASI2X.

s pripisom: Članarina za leto 2023,
ali pa plačate v informacijski pisarni ZŠAM Celje, Cesta v Celje 14, 3202 Ljubečna ( Avto Poligon Ljubečna).